Binary Search algoritme

Binary Search algoritme

Het principe van een binaire zoekactie kan worden gegeneraliseerd naar elk type probleem mits de elementen van de zoekopdracht kan een gesorteerde lijst of sequentie te vormen en het is mogelijk om een in internationalen Aktienfond investieren vergelijking van de volgorde van de reeks te maken.

Het spelen van het nummer spel:

Het spelen van het nummer spel: Stel dat we hebben een aantal bereik van 0 tot 100, en nu heb je het aantal halen Ik denk aan en afhankelijk van uw gok ziek antwoord met ofwel „correct“, „hoger“ of „lager“. Welk nummer zou jij kiezen? De binary search biedt de snelste oplossing voor dit probleem; het nummer dat u moet kiezen is 50.

De binaire zoekalgoritme is een van de meest efficiënte jede andere Handelsplattform werkwijzen voor het aanwijzen van een element in een gesorteerde lijst. De manier waarop het werkt is door te gaan rechtstreeks naar het midden van de lijst en te controleren of de waarde groter is dan, kleiner dan of gelijk aan het element dat het zoekt. Indien gelijk aan, dan is het element werd gevonden, zo niet, dan is het algoritme elimineert helft van de lijst buiten beschouwing, en herhaalt de procedure op de andere helft. Aldus wordt het aantal elementen hoeft te worden gecontroleerd telkens gehalveerd.

terug naar het nummer spel: Waarom was „50“ de beste gok?

Dus, terug naar het nummer spel: Waarom was „50“ de beste gok? Welnu, in het beste geval uw schatting juist is, ik zat te denken van het nummer 50. In het ergste geval zul je ofwel een „hogere“ of „Lower“. Nu na te denken over zum Beispiel mit Wertpapieren de volgende, als je echt „Higher“ u geëlimineerd nummers 0-49, of als je echt „Lower“ jij uitgeschakeld 51-100, met andere woorden, hoe dan ook elimineren de helft van de mogelijkheden. Nu, laten we zeggen dat mijn reactie was: „Higher“. Wat zou je denk na? 75. Aangezien het in tussen de 50 – 100. Als u niet correct raden, wordt u geconfronteerd met de soortgelijk scenario als voorheen. U zult uiteindelijk het elimineren van de helft van de mogelijkheden en uiteindelijk correct gissen (in de veronderstelling natuurlijk het nummer dat ik zat te denken van is binnen de grenzen 0-100)

In het programmeren van computers termen

In het programmeren van computers termen, het algoritme werkt op een geordende lijst met waarden en maakt gebruik van het bevel om de zoekopdracht uit te voeren. Dus, voor een lijst of matrix die een grote hoeveelheid van de elementen van de Binary Search zal, gemiddeld beter presteren dan een lineaire zoeken – in een lijst van een miljoen items, zal een lineair zoeken een gemiddelde van 500.000 vergelijkingen naar een bepaalde vinden item. Een binaire zoekopdracht wordt een maximum van 20. Behoorlijk indrukwekkend huh nemen. Let wel, het zoeken werkt alleen op een gesorteerde listBusiness management artikelen, als de lijst moet sorteren eerste en heeft slechts een paar elementen dan kan het sneller zijn om een lineaire zoekopdracht uit te voeren dan om de lijst te sorteren en voer de lijst buiten een binary search. Uitvoering van het algoritme gecodeerd is mogelijk via recursie en kan iteratief worden uitgevoerd.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *